Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-04@13:58:24 GMT

بورس تهران با کدال تفاهم نامه امضا کرد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۵۲۴۶۰

بورس تهران با کدال تفاهم نامه امضا کرد

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


به منظور ارتقای شفافیت اطلاعات در بازار سرمایه، بورس تهران با کدال تفاهم نامه امضا کردند.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، روح اله حسینی مقدم از دسترسی ناشران بورسی ثبت شده نزد سازمان بورس به سامانه جامع اطلاع رسانی (کدال) به عنوان نقطه قوت بازار سرمایه نام برد که در بازدید هیات های خارجی از بازار سرمایه همواره مایه مباهات این بازار محسوب می شود؛ چرا که زیرساختهای موجود این امکان را به ناشران بورسی می دهد که اطلاعات خود را به خوبی در بازار سرمایه منعکس سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون ناشران بورس تهران با بیان اینکه به منظور ارتقاء شفافیت اطلاعات در بازار سرمایه تفاهم نامه ای میان شرکت بورس تهران و رایان بورس امضاء شد، افزود: تا همزمان با پذیرش شرکت ها در کمیته پذیرش بورس، این شرکت ها ضمن دریافت گواهی امضای دیجیتال و توکن از آموزش های لازم مانند امکانات و حساسیتهای سامانه جامع اطلاع رسانی و فرآیندهای آن برخوردار شوند.

وی اظهار داشت: دراین میان به منظور ارتقاء شفافیت اطلاعات در بازار سرمایه به موجب تفاهم نامه مزبور مقرر شده است تاهمزمان با پذیرش شرکت ها در کمیته پذیرش بورس، این شرکت ها ضمن دریافت گواهی امضای دیجیتال و توکن از آموزش های لازم مانند امکانات و حساسیتهای سامانه جامع اطلاع رسانی و فرآیندهای آن برخوردار شوند.

این مقام مسوول در شرکت بورس تهران یکی از مشکلات موجود در گزارشگری شرکت ها را عدم شناخت ناشران از سامانه کدال عنوان کرد که بازآموزی و شناخت بهتر می تواند منجر به ارتقای وضعیت گزارشگری شود.

وی با اشاره به آغاز به کار کدال در سال ۱۳۸۶، متوسط اطلاع رسانی شرکت ها از منظر قابلیت اطمینان و به موقع بودن اطلاعات را ۴۶ از ۱۰۰ ذکر کرد که امروز این عدد به ۸۲ رسیده است.

معاون ناشران شرکت بورس تهران با تاکید بر بهبود این وضعیت، تصریح کرد: باید علاوه بر بازآموزی مقررات، آشناسازی نیز با آنها نیز صورت گیرد.

همچنین مدیر پذیرش شرکت بورس اوراق بهادار تهران نیز از حضور متخصصین خوش فکر و جوان در بازار سرمایه به عنوان عاملی نام برد که منجر به ارتقای شفافیت اطلاعات بازار سرمایه و توسعه کدال در سال های اخیر شده است.

اسماعیل درگاهی در مقایسه سامانه اطلاع رسانی کشور نسبت به سایر کشورهای پیشرفته، اظهارداشت: در شرایطی که هیات مدیره شرکت ها از ارایه اطلاعات گریزان هستند، عملکرد شرکت رایان بورس در فراهم کردن زیرساخت های موجود سبب شده است که این اطلاعات به خوبی از شرکت ها دریافت شود.

به گفته وی؛ در حال حاضر در شرکت بورس تهران ۴۰ پرونده مفتوح در حوزه پذیرش شرکت وجود دارد که در قالب تفاهم نامه صورت گرفته میان بورس تهران و رایان بورس، آموزش های لازم به شرکت ها ارایه می شود. براین اساس اجرای این تفاهم نامه با شرکت توسعه صنعت نفت و گاز پرشیا آغاز شده است.

مدیر پذیرش شرکت بورس تهران تصریح کرد: در واقع همزمانی آموزش شرکت ها با پذیرش آنها در بورس منجر می شود تا سرعت انتقال اطلاعات و رضایتمندی و تعامل ناشران با شرکت بورس افزایش یابد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی

درپی انتشار گزارشی سرشار از ایرادات شکلی و محتوایی توسط بی بی سی جهانی درباره حادثه فوت نیکا شاکرمی، از معترضان اغتشاشات ۱۴۰۱، برخی نکات ماهیت این دروغ‌پردازی را آشکار می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبر فوری، در ادامه این نکات را بررسی کرده‌ایم:

۱- در نامه مورد استناد، ابتدائیات رایج مثل فونت نامه‌های اداری رعایت نشده است.

۲- در سندهای ادعایی بی‌بی‌سی، شماره پرونده سند به‌طور ناشیانه حذف شده که احتمالا به دلیل برداشتن سربرگ از یک جستجوی ساده اینترنتی است.

۳- نامه محرمانه بدون مهر محرمانه است.

۴- نامه بدون تاریخ است.

۵- استفاده از عباراتی که در نامه‌های اداری رایج نیست.

۶- استفاده از نام ناجا در حالی که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده است.

۷- تناقض میان ادعای مطرح شده در نامه مبنی بر بازداشت نیکا شاکرمی در ساعت ۸ بعد از ظهر با اظهارات مادر نیکا که پیش از این بارها گفته بود که در حدود ساعت ۲۳:۳۰ شب ۲۹ شهریور با نیکا حرف زده است.

۸- جنازه نیکا در حیاط یک ساختمان سه طبقه حوالی چهارراه امیراکرم پیدا شده در حالی که بی‌بی‌سی ادعا کرده جنازه زیر پل اتوبان یادگار امام (ره) رها شده است.

۹- رسیدگی به این اتهامات در حوزه حفاظت اطلاعات سپاه است و سازمان اطلاعات سپاه در هیچ شرایطی به بررسی اتهامات نیروهای سپاه ورود نمی‌کند در حالی که در مطلب بی‌بی‌سی بازجویی توسط اطلاعات سپاه انجام شده است.

۱۰- بی‌بی‌سی در این گزارش ریز مکالمات مأموران را هم ساخته است و نکته جالب‌تر آنکه برای اطمینان از درستی آن، مدعی شده از یک افسر سابق به اصطلاح اطلاعاتی ایرانی صحت‌سنجی کرده است. در این صحت‌سنجی نیز افسر مورد ادعای بی‌بی‌سی برای این ماجرا اطمینان کامل نمی‌دهد. بااین‌حال بی‌بی‌سی که خود علناً اعلام می‌کند که نمی‌تواند به‌طور صددرصدی این روایت را تایید کند، اما گزارش را در سطح بین‌المللی و در سرویس جهانی خود منتشر کرده، حتی فعل و انفعالات ماموران را تصویرسازی می‌کند.

۱۱- هیچ اسم یا نماینده‌ای از سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به عنوان متولی و صاحب کار در نامه مورد استناد بی بی سی وجود ندارد.

۱۲- با وجود درون سازمانی بودن و طبقه بندی موضوع، در میان حاضران جلسه افرادی از نیروی انتظامی هم حضور دارند.

۱۳- فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ در مهر ماه ۱۴۰۱ سردار احمدنورعلی بوده نه سردار سیدرضا موسوی.

۱۴- حضور معاون اطلاعات قرارگاه ثارالله در جلسه‌ای که به ریاست جانشین سازمان اطلاعات سپاه در محل معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله برگزار می‌شود، امری طبیعی و لازم است، اما در لیست، خبری از وی نیست.

۱۵- برگزاری ۱۶۰۰ نفرساعت یعنی ۷۰ روز تحقیق برای بحثی که پیچیدگی خاصی نداشته در اوج بحران طبیعی است؟!

۱۶- گزارش با ارجحیت آنی معمول نیست، ضرورت آنی بودن این گزارش چیست؟

۱۷- برای حفاظت، از عنوان رییس استفاده می‌شود نه فرمانده که در گزارش آمده به دستور فرماندهی حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات استان تهران...، مسئول حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه یک استان (اینجا تهران) سردار نیست.

۱۸- استفاده از عناوین به شکل غیرصحیح نشان دهنده عدم آشنایی با مجموعه سپاه است.

۱۹- در سپاه از عنوان بازرس و محقق در این موارد استفاده نمی‌شود، از عنوان کارشناس و... استفاده می‌شود.

۲۰- به کار بردن عبارات نامعقول و غیرمتعارفی مانند «دستش را داخل شلوار نیکا کرده بود» در گزارش رییس سازمان اطلاعات سپاه به فرمانده کل سپاه!

۲۱- آوردن نام‌هایی مانند سردار جلیلی، سردار مجلل، سردار مینویی که در اطلاعات سپاه وجود خارجی ندارند.

۲۲- بی‌بی‌سی چند ساعت پس از انتشار و مشخص شدن گاف هایش، نوشت: «برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده اند، آنها را بازسازی کرده است».

۲۳- نامه‌های طبقه‌بندی‌شده از جمله خیلی محرمانه را با یک مهر متمایز می‌کنند درحالی‌که در این سند، لفظ «خیلی محرمانه» تایپ شده است.

به این ترتیب روشن است که هدف از انتشار این اسناد، بلافاصله پس از شکست پروژه اعتراضات خیابانی به حکم توماج صالحی، به حاشیه بردن افکارعمومی از اعتراضات جهانی به جنایات اسرائیل در غزه است. اعتراضاتی که نخبگان دانشگاهی در جهان پرچم آن را در دست دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی